Wil je je eigen unieke outfits creëren?

Maar heb je nog nooit kleding gemaakt?

Onze cursus is perfect voor beginners!

Hier leer je op je eigen tempo de essentiële basisvaardigheden voor het maken van mode. Van kleuranalyse en stijl tot het schetsen van mode-ideeën en het correct opmeten van kledingstukken. Dit legt de stevige basis die je nodig hebt om snel door te gaan naar de volgende stap: het op maat maken van patronen en kleding naaien. Klaar om jouw modeavontuur te starten?

De cursus bestaat uit vijf boeiende modules​

1. Kleuranalyse
voor kleding

Ontdek welke kleuren het beste bij jou passen en hoe je ze kunt gebruiken om je unieke schoonheid naar voren te brengen.

2. Stijl- en Figuuranalyse

Leer hoe je de juiste stijlen kunt kiezen op basis van jouw persoonlijke smaak en kenmerken, zodat je kleding perfect bij jou past.

3. Patronen aanpassen

Leer nauwkeurig meten, de juiste patroonmaat kiezen en kleding aanpassen voor een perfecte pasvorm..

4. Essentiële Naaivaardighede

Hier leer je over stoffen, naalden, garen, naaimachines en het voorbereiden van stoffen voor je projecten.

5. Modetekenen en schetsen

Leer schetstechnieken voor modetekenen, zodat je jouw creatieve ideeën kunt omzetten in visuele ontwerpen.

Deze cursus is 100% online en zelfstudie, dus je kunt leren op je eigen tempo. Bovendien bieden we vier maanden lang ondersteuning via e-mail, zodat al je vragen beantwoord worden.

Met toegang tot onze praktische instructies en stap-voor-stap video’s, krijg je alle tips en trucs die je nodig hebt om adembenemende mode-outfits te creëren.

Ben je klaar om te beginnen?

Reguliere prijs voor 5 cursussen €222,97

Nu slechts in drie termijnen:

Toegang tot 5 cursussen

€55

Per maand (3 maanden), btw-vrij

Klik op de knoop en vraag  “Beginnerscursus” aan voor  termijnbetaling: 

Wil je liever in één keer betalen? Dat kan ook!

Toegang tot 5 cursussen

€153

btw-vrij

Essentiële basisvaardigheden

Dé basis die je nodig hebt voor het maken van je eigen kleding

5 cursussen in één pakket

Van stijlanalyse tot patroontekenen

Persoonlijke ondersteuning

Stel je vragen per e-mail of boek een videocall in voor extra hulp!

Wat vinden anderen?

Op een rustige, makkelijke manier worden alle basistechnieken uitgelegd. Je krijgt de informatie die je nodig hebt om goed te kunnen beginnen. Met materialen die iedereen in huis heeft. Hiermee kun je zelf verder aan de slag. Leuk om te doen.
ELLEN VAN DER LINGEN
Ontzettend leuke manier van leren. Alle filmpjes zijn heel duidelijk uitgelegd. Echt stap voor stap waardoor je alle basistechnieken met behulp van filmpjes en veel oefenen goed onder de knie kan krijgen. Leuk om te zien wat je aan het einde van deze cursus allemaal geleerd heb en wat je in een relatief kort tijdbestek kan leren.
JACQUELINE EVERS
Svetlana legt alles duidelijk uit en samen met haar pas je in de les de patronen aan en maak je het kledingstuk. Ook kun je tussen de lessen door vragen stellen als je vast loopt. Ik heb er veel van geleerd en weet nu waar ik op moet letten bij een patroon en hoe ik het kan aanpassen aan mijn eigen lichaamsmaten. Svetlana bedankt dat je me zo goed geholpen hebt.
WILMA JACOBS
Deze cursus heeft mij duidelijkheid gegeven over het koel-helder en koel-gedempt type. Ik kom tot de conclusie dat ik een koel-gedempt zomertype ben.
MARJA OUDE EGBRINK